Nu er det snart slut, den sidste tur i år mod Brest Moulin Blanc.

Båden bliver rigget af, sejlene tørres der trækkes vinterfald i masten alt der er muligt stuves inde i båd og kistebænke. Her er ikke frost så egentlig vinterkonservering er ikke nødvendig, olie-og filterskift til næste år så kan jeg have det med herned, vi har planlagt at køre selv også fordi at når man sejler på denne måde har man brug for mange andre ting ombord end når vi sejler hjemme og der er meget der skal med hjem, feks bruger vi ikke spiler. Det er jo ikke så let at køre efter noget man mangler af reservedele som hjemme.

Her har de en 40 T lift meget stor, man behøver ikke rigge agterstag af, den styrer på alle 4 hjul af en mand der går ved siden af, men den fylder meget i bredden. Optagning og placering af understøtning klares af havnens folk.

Alt gik fint og nu står den så der. Bunden kunne rengøres med en almindelig spuleslange, jeg lagde jo CopperCoat på sidste år og det har været perfekt. 

Spreyhood og cockpit er overdækket med en presenning. Solcellen på 55 W skulle gerne holde alle batterier på toppen, især nu da der ikke er bom og sejl til at skygge.

Vi har fundet hotel til i nat og i morgen rejser vi med hurtigtog til Paris og flyver til København så alt passer med at vi kan komme til bryllup i København.

Tak for at fulgte os i år, jeg vender tilbage til næste år.

Irene og Steen