Gæstebog

Tak fordi du besøger vores gæstebog, din henvendelse vil blive basvaret snarest muligt.
Irene & Steen

22-02-2022

Sven Borch Nielsen

Hej Irene & Steen ("Nipse")

Fik jeres link fra John Neergaard.

Det er jo 100 år siden vi har haft kontakt - håber alt vel hos jer?

Vi er ved at arrangere 50 års jubilæum fra gymnasiet men vi har ikke Annies aktuelle mailadresse. Så super hvis I kan maile den til mig: sbnielsen@sbnielsen.dk


Håber at vi kan ses en dag :-)

Kh Sven

Hjemmeside 02-07-2021

John Ferslev (+45) 4245 Aalborg 😊

Hej Ocean, Irene og Steen

Ser I tøffer rundt med meget korte ture mellem havne omkring Preveza. Eller er der bare MarineTraffic der ‘opfinder’ bevægelser?

Vi når ikke til Grækenland denne sommer, men helt sikkert næste. Vi ses. Kan vi inden da (nu) ‘snakke’ på fx WhatsApp (lille gruppe med Irene, dig, Jette og mig) eller SMS eller mail? Vi er nysgerrige på mange ting.

Vh Queen of Denmark, Tæddi, Jette og John, pt Albufeira, Portugal.

Hjemmeside 20-01-2020

Charlotte Pour

foto

hej kan vi få lov at bruge jeres fine billede af de ventende - det er til en særavis der udkommer med Jyllands Posten vi vil naturligvis kreditere jer for lån :)

07-09-2019

Ole Thomsen

Hej Irene&Steen - jeg følger jer gerne på jeres færd i Middelhavet med tydeligvis de glæder og bekymringer I løber ind i. Jeg håber, at I får jeres drømme opfyldt, og jeg tænker: Bare det var mig, og godt det ikke er mig. Så det er vist ok, jeg henslæber
livet i Blokhus med lidt golf og kærlighed fra min kone og børn. Kærlig hilsen Ole

Hjemmeside 14-08-2019

mvh Ole

ps du kommer ind på et andet skærmbillede og der vælger du øverste link.

Hjemmeside 14-08-2019

mvh Ole

Prøv lige denne adresse og se om du kan åbne kortethttps://webapp.navionics.com/?lang=en#boating@0&key=qvfkGtkd%5D

13-08-2019

Mona og Anders

Kære Irene og Steen.

Vi kan se at I er nået frem til Grækenland - godt gået, men nu venter vi på en opdatering af jeres hjemmeside.

Mange hilsner

Mona og Anders

30-05-2019

Carsten og Ulla

Ship ohøj kære Irene og steen!

På en blæsende og regnfuld Kristi Himmelfartsdag i Hals, er der da ikke noget bedre end at opdage, at der er kommet en side 2 på jeres hjemmeside. Har lige læst den - meget informativ og underholdende. Rigtig dejligt med nyt fra jer, krydret med fine billeder.
Det er også skønt med lidt SMSer mellem os, Irene.

I har været flittige undervejs, så nu må det være godt at få en masse oplevelser i Paris.

Rigtig god tur sydover uden for mange udfordringer.

Hyg jer!

To store sejlerkram til jer fra os.

Carsten og Ulla.

15-05-2019

Mona og Anders

Kære Irene og Steen.

Tak for mailen, så vi ingen kan finde hjemmesiden og følge jeres tur. Det bliver spændende at følge jeres kanalrute.


Vi er lige sejlet til Helsingør, og herfra går turen videre via København og Sønderborg til Lübeck, hvor vi tager masten af og sejler ind på Europas floder og kanaler.

Mange sejlerhilsner

Mona og Anders

31-01-2019

Ellinor og Niels Otto Wind-Jensen

Kære Steen og Irene,

Tak for en herlig beskrivelse af Jeres Holland/Frankrigstur i går i Gilleleje !

Vi ser frem til at følge Jeres bestræbelser på at komme til Middelhavet.

MSH, Ellinor og Niels Otto

Hjemmeside 20-10-2018

Hazel

super fin hjemmeside

Hjemmeside 25-07-2018

Tiina och Magnus

Vi vill bara säga tusen tack för en himla trevlig kväll med god mat... Saknar precis som ni det där med grillplatser och den gemenskap dessa platser erbjuder... Hoppas vi ses snart igen... 😁

Hjemmeside 07-07-2018

Skaersilden

Dejligt at have Jer til at sejle i forvejen og berette lidt om havne og farvande. Vi er nu i Pornich og tænkte på at se starten på Tour De France som starter i dag kl. 11 på Ile Noirmoutier 10 sømil herfra. Men her starter en kapsejlads til Gijon og retur
så et valg 😉. Fortsat god tur på floderne.

28-06-2018

Ole Hansen

Hej Irene og Steen,

Kan se at I nyder det det Franske I har forhåbentlig godt vejr til de mange udflugter i tager med Ocean

Sunrise er nu kommet til Middelhavetvi har været her et par uger og det er varmt meget varmt

Vi har haft en god tur her ned med besøg i en del byer i Portugal samt nogle ture både til Sevilla og i Marokko har vi besøgt en tre byer på en bustur

Sevilla er et spændende besøg med specielt det gamle kongeslot som noget spændende. I Marokko besøgte vi bla. Den blå by.

Sejlturen her ned har været uden problemer selvfølgelig har vi skullet vent lidt på vejret en gang imellem men der har hovedsaglig været vestenvind med en drejning til nord og det har vi fint kunne bruge

Vejrbilledet har ændret sig noget efter vi kom ned til Sydkysten af Portugal og det er blevet mere Extreme efter vi har passeret Gibraltar.

Her har vi i øjeblikke vestenvind med stille om natten og 10-12 m/s om eftermiddagen selvfølgelig når vi skal anløbe en havn

Vi er i syv sind om vi skal fortsætte ind i Middelhavet det er dyrt og her midt sommer er det meget varmt, det er ok at sejle men hvem orker at se på seværdigheder i 30 - 35 graders varme så for nu fortsætter vi langs den spanske kyst men snakker meget om at
vende om og sejle til Portugal igen, men vi får se det er jo dejligt at have den frihed at man kan vælge.

Mange sejler hilsener fra Sunrise

Hjemmeside 25-06-2018

Kjelle & Mia

Hej Irene och Steen. Tack för senast.

Nu har vi gått från Ile d'Yeu till Bayonne/Anglet.

38 timmar tog passagen. Bra vindar och lagom sjö hela vägen. Största problemet var nog den stekande solen på dagarna. Man blir lite lätt krispig... :-)

11-06-2018

Steen

Hej Kjeld

Du kan da ikke skrive at man renser motoren med fosforsyre, vist nok, du som laver recherch på selv den mindste ting.


Der er en grund til at alle nye bådmotorer er med ferskvands køling i dag, fås som en færdig unit med det hele. Men du regner måske ikke med at du holder så længe 😉

Steen

10-06-2018

Kjeld

Hej Irene og Steen - nok mest Steen, for det er om den der motor, som åbenbart har en vane med at løbe varm. Jeg har lige lagt en "ny" Bukh i båden - det vil sige, at en lokal hollandsk mekaniker stod for det faglige, medens jeg fungerede som arbejdsmand.
Blandt andet fik jeg ordre på, at topstykket skulle af, så vi kunne vurdere motorens stand, før vi lagde den i (den viste sig at være tip-top - Bukh er jo verdens bedste motor!) - og så vi kunne skifte toppakningen, som har det med at gå efter et vist antal
timer.

Og så det spændende: Det viste sig, at et par af kølekanalerne var mere eller mindre blokerede - af rust og saltkrystaller, for motoren er med direkte køling.

Men du skal ikke tro, sagde mekaniker-Jan, at det ikke sker for motorer med ferskvandskøling - så er det bare varmeveksleren, som "kokser til".


Jan påstår, at man skal skylle motoren igennem hvert andet år med en dertil indrettet syre (vist nok phosphorsyre), og det iøvrigt, hvadenten man sejler i salt- eller ferskvand - og derefter skal man neutralisere med et brev bagepulver.

Siger altså Jan, og han er ganske klog.

Men - det ved du nok altsammen i forvejen ...

Glæder mig til næste beretning!

hilsen

Kjeld

31-05-2018

Ulla Borup

Hej Irene og Steen!

Sådan!! Så er der godt og flot nyt på jeres hjemmeside. Dejligt! Har lige læst jeres første beretning og glæder mig til at følge jer. Rigtig god sommer- fyldt med skønne oplevelser og god vind.

To store krammere til jer fra Carsten og Ulla

Hjemmeside 18-10-2017

Cecilie Jensen

Sikke en fin hjemmeside. Den må I alligevel lægge noget tid i tænker jeg

Hjemmeside 27-06-2017

Jan og Mette

Hej Irene og Steen

Kan se i følger vores kølvand, vi var også i Oostende og derfra i Dunkerque. Efter et par dage der med alt for meget vind, tog vi turen over Kanalen og fortsatte til Brighton, hvor vi ligger over i dag. I morgen fortsætter vi til Isle of Wight, hvor vi skal
prøve at ligge på anker natten over.

Tænker vores spor divergerer herfra, fortsat god tur sydover. Det var hyggeligt at møde jer og måske kan vi være heldige at ses igen i Aalborg på vejen hjem.


Sejlerhilsner fra Jan og Mette, Tack

28-05-2017

Ole Hansen

Hvor langt er i kommet ser vi jer snart i Brest

23-07-2016

Anne-Lise og Ole Hansen

Hej Irene og Steen,

Dejligt at høre en dansk stemme i VHFen det vil nu sige at jeg hørte ikke noget, men heldigvis har jeg Anne-Lise om bord og hun har ikke arbejdet helt så meget med vinkelsliber som jeg.

Vi er nu nået til Oostende efter en lidt langsom og lidt træls tur ned langt de Frisiske øer hvor det har været meget blæst og regn men heldigvis ser det nu ud til at vi får en lidt bedre periode.


Vi har prøvet nogle gange at finde jer på marine trafik men har ikke haft held, måske staver vi ikke jeres båds navn rigtigt.

Vi sejler videre mandag i lidt langsom tempo det er jo hårdt at sejle her nede med tidevand og de nu overfyldte havne så der skal også være tid til ferie.

God tur hjem

Sejlerhilsen Anne-Lise og Ole

05-07-2016

Bente Wulff

Hej Steen og IreneVi listede af i nattens mulm og mørke uden at side farvel, det vil jeg gerne råde bod på.Har set på ais er i på vej til Caaen, i må have en fortsat god tur.

Vi tager den med ro nu, har jo god tid.

Måske mødes vi igen til en drink når i er på vej hjem.

Mange sejlerhilsener

Luc og Bente

Hjemmeside 20-06-2016

Jan H. Drejer

Hej Irene og Steen, dejligt at læse om jeres tur, og genkende nogle af stederne. Eva og jeg er godt misundelige, vi trænger virkelig til at komme af sted igen.


SejlerhilsenEva & Jan

16-09-2015

Jørgen Iversen

Kære Irene og Steen, fin hjemmeside. Og en stor tak til jer for en hyggelig tur. Det har været dejligt at møde jer, og håber vi vil mødes igen - i en havn!! Og Steen tak for hjælpen med grillen😄😄😄 du var jo en mester i grill. Mvh Jørgen

26-08-2015

Ilse og Folke

Hej Irene og Steen, det er spændende at læse om jeres tur, det er jo noget ganske andet end det vi ser når vi er af sted, så vi skal ikke være bange for at løbe tør for nye sejladsområder når vi kommer hjem med båden.


God tur videre.

Vi ses til efteråret.

14-07-2015

Dorte

Tak for endnu en ferieberetning, spændende læsning.

Har idag besøgt Klintholm Havn på Møn, hvor vi camperer et par dage og ser øen på cykel. Det er efterhånden blevet sommerligt med sol og behagelig temperatur jeg I DK. Håber I også er begavet med godt sejlervejr m.m.


Alt er vel i Aalborg, besøgte Mor forrige mandag og tager derop igen inden vi rejser til Canada den 4/8.

Mange hilsner Jens og DorteFortsat god tur

20-06-2015

Preben

Hej Irene Sten.

Vi kan se I er kommet godt afsted ned den rejselystne flåde. Håber I synes det er en god sejladsform.

Vi ligger i Cuxhafen på 3 døgn og venter på ordentligt vejr. Vores vigtigste udstyr indtil nu har været oliefyret, det har vi aldrig før prøver sidst i juni. Imorgen skulle vinden lægge sig, så vi tager ud med tidevandet(3.5m).0, og tager ud på Helgoland. Fortsat
god tur, og hils dem vi kender.

Kh Grethe og Preben05-06-2015

Ivan Rodian

Hej Irene og Steen

Vi har først set jeres hjemmeside i dag fordi Jeres mail var røget i uønsket post.

Trods mange udfordringer er vi sikre på at I får en god tur.

Kærlig hilsen

"Underboerne"

26-05-2015

Preben Vestergaard

Hej Ocean

God vind, vi tager jer fint på MArine Traffic, bortset for Ebeltoft.

Vi drager afsted i næste uge, og den grove plan er ned til Kiel, gennem kanalen, ud i Nordsøen, ind i EMS og gennem Stande Mast rute til Amsterdam . Hjemad via de frisiske øer, Helgoland, og hvis vejret vil- op langs vestkysten og ind ved Thyborøn .

26-05-2015

Per Rise

Hej I 2. Det lyder godt. Det er hvis mindre problemfrit at tage flyveren til Mallaga og så køre rundt dernede i en lille Audi. Ingen slæbetov i kardanakslen og ingen lokums problemer. (der er ingen) Vindstille og 30 -40 gr. Ja- der ER celcius ! Fortsat
hygge på turen. Birgit & Per.

17-05-2015

kjeld

Hej Frederiksesn og Frue - go' tur!

Men nu må du altså tage dig sammen, Steen - og fortælle historien ordentligt: Du starter med at vise et billede af skuden med tilliggende slæbejoller, redningsbåde og den slags - og så fortæller du, hvor turen går hen - og sådan bliver du bare ved ...

Og når du en dag keder dig, fordi båden står helt stille og lidt på skrå, og Falck siger at der er kort ventetid på et par timer - så forklarer du mig lige, hvad jeg skal sige til den ældre dame, som i avisen spørger efter "ham der, som kan reparere møbler"
- hun har nemlig et gammelt chatol, som skal poleres - og du ka da ikke bare løbe af pladsen midt i det hele ...

kjeld17-05-2015

Ib Schougaard

Hej begge

Tak for orienteringen, det er rart at høre at i er kommet godt afsted. Vi er lige kommet i vandet, og nu skal riggen justeres og sejlene på, men det blæser for meget, og der er også skide koldt.

Det går meget bedre med mit helbred, så nu tror jeg på at jeg nok skal blive fit for fight igen.

Nu håber vi at i får en gog lang tur, og I må gerne give lyd en gang imellem.

Kærlig hilsen

Bente & Ib

16-05-2015

Peder

Hej

Tak for meldingen. Det er dejligt at høre nyt fra AS.

Peder, SKANSEN II

15-05-2015

Karsten

Hej og go tur du er jo en ren mester i det her EDB

15-05-2015

Henrik

God Tur