Lige pludselig er man hjemme og har ikke fået skrevet om de idste oplevelser jeg kan ikke engang huske hvor vi var kommet til så jeg skal lige tilbage og læse.........

 Nå jeg har næsten skrevet om hele turen tilbage til Brest, sejlads i Bretagne er det bedste område vi har besejlet, nårh måske lige bortset fra Limfjorden.

Jeg tror snart jeg vil lave et skriv om sejlads i Bretagne og måske også et lille foredrag, hvis nogen vil høre om det, vi får se.

Turen tilbage til Brest gik uden de helt store begivenheder vi besøgte de samme øer og havne igen, der er jo så dejligt, vi havde også et par ankerliggere, vejret her i Bretagne var jo nogenlunde det samme som i Danmark fint og fint og stille.

Båden kom på land i Brest Moulin Blanc havnen dog med visse forbehold, den skulle i vandet igen senset 1. april vi fik det dog udsat til 15. april. Afrigning og alt ned i kahytten, jeg tror vi er de eneste der tager sejl af om vinteren, tager bommen af og trækker faldene tilbage, og pakker cockpittet ind i presenning, men den lille båd er jo vandt til at stå inde om vinteren.

Mens vi riggede af boede vi igen på i en campinghytte lidt uden for Brest et par dage inden vi kørte hjem. På vejen hjem, som vi gav os god tid til besøgte vi bl.a. Brussel og var på rundvisning i EU hovedkvarteret og hørte lidt om det, jeg forstår måske godt de Englændere, hold k... hvor det er dyrt.

Vi havde også et ophold i Holland, husker ikke lige hvad det hedder, med der har min gamle ven Kjeld Bjerre sin båd liggende og den kunne vi overnatte i, det er sådan en hollandsk kuf bygget i stål, spændende.

Måske kørte vi derefter helt hjem, husker det ikke helt.

Jeg har fåer ny computer med nyt system som jeg absolut ikke er venner med, f.eks. er der ingen billeder fra sidste år selv om jeg synes de skulle være ført over. Jeg har heller ikke de adressegrupper med over som jeg plejer at sende til når der er nyt, hvis en er expert i Win. 10 hører jeg gerne om det med adresserne. Jeg kæmper lige lidt videre med billederne.

Men nu kommer der noget jeg kan huske, det der er sket i år og med billeder læs om 2019.