Sommer 2016

Anholt i super vejr

Lemmer, Holland 11. juni 2016

Endelig har jeg taget mig sammen til at skrive lidt på vores hjemmeside og her er en nogenlunde forbindelse som det er lykkedes mig at komme på, jeg har lært at det er ikke nok at få forbindelse du skal også på en browser og adressen på den er 1.1.1.1 og det er det i næsten hele verden, se det lærte jeg af en flink mand fra Danmark ja faktisk fra Hadsund, sejler selvfølgelig, den første danske båd vi har mødt. Sanne og Hans Ole har vi haft møder med både kl. 10 og kl. 17 hyggeligt.

Der har selvfølgelig været mange små og store oplevelser undervejs, vi skulle ikke så langt før den første oplevelse kom, den har godt nok været planlagt i 25 år. Bente og Eyvinds sølvbryllup i Hals, dejlig fest og dejlig dag sammen med dem, selv om de påstod de var bortrejst hele dagen.

Det blev også godt vejr den dag og det har det forøvrigt været lige siden altså indtil i dag, det småregner ganske lidt og vinden har været med os Ø og NØ, det kan dog være ligemeget her i Holland for kanalerne snor sig så det ene øjeblik er der modvind og den næste medvind så her foregår det med motor, jeg har dog fundet ud af at hvis jeg holder den på 1500 omdr/min så bruger jeg kun 1,5 l/t det er acceptabelt så vi har stadig Helgoland diesel til 87 cent/l.

Efter Hals blev til Anholt til FTLF træf, der kom dog ikke mange, men 4 både fra Aalborg blev det dog til (Fartbøllen, Freja, Anfinla og OcEan) Hyggeligt. På Anholt var jeg på vandretur med Niels ad kærlighedsstien og havde et lille uheld med foden, en lille forstuvning som jeg stadig døjer med, men flot tur oppe på skrænten.

Videre til Kongsgaard i Begtrup vig så Egå for lidt handel, nye patroner til redningsvestene, for de skal afprøves i år 🙂

Derefter Knebel, vi ville overeaske gamle venner som bor der, desværre var de bortrejst så det må blive en anden gang.

I Ebeltoft var der som sædvaneligt FTLF træf i pinsen med fest og generalforsamling og ikke midst møde med mange fra sidste års tur rundt i Østersøen (Baltic Rally) det var rigtig dejligt at mødes og få snakket og genoplevet mange oplevelser.

Fin fest, med næsten mad nok og fin generalforsamling, næsten i orden.

Ind i mellem skulle vi også lige til min mors 90 års fødselsdag i Aarhus, vi tog bussen og havde bådcyklerne med, fin tur og fin dag.

 

  • Grill aften fredag

  • Snakke snakke snakkeKl